"ember vagyok, így vagyok nevetséges"

- babzsák -

2012/11/19. - írta: bendeati

babzsak.jpgNéhány jótanács, ha véletlenül, ne adj Isten, de ha mégis úgy adódna, arra adod a fejed, hogy az önmagát részben elveszítő, összeesett babzsák fotelodat otthon, saját kezűleg feltöltenéd:

- ne lepődj meg, ha a kilós kiszerelésű polisztirol gyöngyökkel mászkálva megbámulnak a metrón, villamoson, végülis szerencsétlenek még nem élhettek át hasonlót. na meg így olyanok is észrevesznek, akik egyébként a telefonjukba szerelmesek :)

- hazaérve ne is próbáld megszámolni a polisztirol gyöngyöket, hidd el nekem, egy kilóban is több mólnyi, legalább 100 x 6 x 10^23 db részecskéből áll a csomag

- légy körültekintő, nyugodt, tervezd meg a munkafolyamatokat, mert meg fogsz lepődni, milyen kis résen kell beerőltetned a zsák tartalmát

- legyen késznél a porszívó... az eszköz, amelynek egyik vége szívja, a másik pedig vicces módon fújja a kis gyöngyöket

jó szórakozást :)))

Címkék: élmény
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bendeati.blog.hu/api/trackback/id/tr594914601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása